small-headline

Forbrukslån, brukskreditt og fleksibelt lån uten krav til sikkerhet

Fleksibelt lån opptil 400.000,-

Med Fleksibelt Lån fra har du en låneramme på inntil 400 000 kr som du kan disponere som du vil. Du kan betale ned lånet akkurat når du ønsker og har mulighet. På samme måte kan du ta ut mer penger når du ønsker og trenger dette. Vårt krav er at du holder deg innenfor rammen du får tildelt og at du minimum betaler renter og gebyr hver måned.

 

Fleksible forbrukslån opptil 500.000,- uten sikkerhet

Lån opptil 500.000 som annuitetslån med faste terminbeløp. Nedbetalingstiden blir satt etter ønske fra deg på opptil 15 år. Forbrukslån med fast nedbetaling gir en meget god oversikt og kontroll for deg som kunde. Velger du i tillegg autogiro på lånet slipper du egentlig å tenke så mye på nedbetalingen, annet enn at det er penger på din konto når det skal betales. Gunstig rente fra kun 7,9% nom. Renten bestemmes på bakgrunn av din økonomiske situasjon og størrelsen på lånet.

Priser og betingelser

Priser og betingelser for Online24-lånet finner du i prislisten. Søknaden vil bli gjenstand for kredittvurdering. For spørsmål om Online24-lånet, ring Online24 AS på tlf. 55 33 45 00 , eller send en e-post til lan@online24.no.